Termeni si condiții

1.Aspecte generale

Site-ul narativo.ro este in prezent gestionat de Pop Up Koncept SRL, societate cu capital romanesc, cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, str. Calea Baciului, nr. 47, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Municipiului Cluj-Napoca sub nr. J12/ 3122/2017, avand codul de identificare fiscala RO 37669781 si codul unic de inregistrare 37669781.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de functionare a acestui magazin online (si conditiile de achizitionare a produselor print intermediul acestui magazine online.

Va rugam sa parcurgeti cu atentie acest document pentru a preintampina orice eventuala consecinta neplacuta pentru d-voastra sau care ar putea fi apreciata ca ar avea un impact negativ asupra datelor furnizate de catre d-voastra companiei noastre.

Vizitarea, vizualizarea, accesarea continutului acestui site presupune acceptarea implicita a acestor termeni si conditii. Clientul se obliga sa monitorizeze termenii si conditiile acestui site care pot fi modificate, completate, actualizate. Clientul este singurul responsabil pentru actiunile care decurg din accesarea acestui site si este singurul responsabil pentru orice dauna de natura materiala sau intelectuala produsa acestui site prin utilizarea lui conform legislatiei romane in vigoare.

Accesul la serviciile de comert electronic se realizeaza exclusiv prin accesarea siteului www.narativo.ro
Prin accesarea siteului www.narativo.ro clientul este singurul responsabil pentru activitatile care decurg din accesarea acestuia. De asemenea, clientul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului sau oricarui tert cu care narativo are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In situatia in care clientul nu este de acord si/sau nu accepta prezentul document privind termeni si conditii va trimite un e-mail pe adresa contact @narativo.ro in care va precizare motivele si eventual solicitarile sale referitoare la realizarea modificarilor intervenite. De asemenea, clientul are posibilitatea sa isi retraga in orice moment consimtamantul exprimat realizand aceasta prin trimiterea unui email catre contact@narativo.ro. Prin aceasta se intelege ca renunta la accesarea oricarui serviciu oferit de site-ul narativo.ro.

In cazul in care clientul nu doreste sa mai primeasca din partea companiei newslettere/alerte si/sau comunicari efectuate in scop de marketing si publicitate/promotional prin intermediul oricarui canal de comunicare (electronic, telefonic, etc) poate efectua solicitarea de dezabonare disponibila in cuprinsul oricarei comunicari via e-mail sau prin trimiterea unei solicitari scrise pe adresa contact@narativo.ro.
Clientul, in conformitate cu dispozitiile si normele privind protectia datelor cu caracter personal, are dreptul sa solicite stergerea datelor sale personale prelucrate in scop comercial de catre companie iar in acest sens poate formula solicitarea scrisa pe adresa contact@narativo.ro. Desigur acesta poate sa revina in orice moment asupra deciziei sale si sa isi manifeste acceptul privind termene si conditiile asa cum acestea sunt publicate la momentul respectiv.

Pop Up Koncept garanteaza utilizatorului acces pe site-ul www.narativo.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Pop Up Koncept.

2.Termeni

Site – domeniul narativo.ro
Companie – Pop Up Koncept SRL, cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, str. Calea Baciului, nr. 47, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Municipiului Cluj-Napoca sub nr. J12/ 3122/2017, avand codul de identificare fiscala RO 37669781 si codul unic de inregistrare 37669781
Serviciu- Serviciul de comert electronic oferite de site, in sensul oferirii de posibilitati clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta
Client- orice persoana care are peste 18 ani si care acceseaza serviciile/produsele oferite de acest site
Comanda- un document electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului intentia sa de a cumpara un serviciu/produs
Date cu caracter personal – Orice informatie privind o persoana fizica identificata; in principiu, reprezinta date personale: numele si prenumele persoanei, domiciliu, adresa de email, CNP-ul, numarul de telefon, date de localizare etc.
Operator de date cu caracter personal – Inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
Consimtamant al persoanei vizate – Inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o, declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate;

Prelucrare – Orice operatiune/set de operatiuni asupra datelor cu caracter personal (cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate), respectiv colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea, diseminarea, punerea la dispozitie, alinierea, combinarea, restrictionarea, stergerea, distrugerea etc. (reprezentand orice fel de operatiune in legatura cu datele personale);

Tranzactie- Incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu prin intermediul site-ului catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre narativo.ro, prin transfer bancar, ramburs, indiferent de modalitatea de livrare.
Comunicari comerciale – Orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail / SMS / Viber / telefonic / mobile push / webpush etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat/vizualizat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu”, precum si alte comunicari comerciale, cum ar fi cercetari de piata si/sau sondaje de opinie.
Newsletter – un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre narativo.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea narativo.ro cu referire la informatiile continute de acesta
Pret – suma platita catre furnizor/prestator de catre client
Cont- ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la produse.

3.Plasarea unei comenzi si obligatiile clientului

Achizitionarea produselor/serviciilor oferite de furnizor se va face prin selectarea produselor in cadrul unui cos de cumparaturi, in cadrul platformei online. Ulterior selectarii produselor dorite, se va proceda la finalizarea comenzii prin introducerea datelor de facturare si a datelor de livrare (in situatia in care datele de facturare difera de datele de livrare).
In cazul persoanelor fizice, datele solicitate pentru plasarea comenzii sunt: nume, prenume, domiciliul, codul numeric personal (optional), numarul de telefon si adresa de email.
In cazul persoanelor juridice, datele solicitate pentru plasarea comenzii si emiterea facturii proforme sunt: denumirea, sediul social, numarul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului, codul fiscal, contul bancar, persoana de contact din cadrul persoanei juridice. In ceea ce priveste persoana de contact, se va solicita nume, prenume, numar de telefon si adresa de email.
Dupa finalizarea comenzii si alegerea modalitatii de plata se finalizeaza comanda.

Clientul este responsabil pentru furnizarea unei adrese valide si complete de livrare, in aria de acoperire a zonelor selectate in momentul plasarii comenzii. Daca adresa este incompleta sau nu corespunde cu ruta de transfer selectata, atunci clientul va suporta toate costurile aferente diferentei de distanta. Utilizatorul este obligat sa aiba asupra lui un telefon (sau un alt mijloc de comunicare similar) care este pornit si este contactabil, folosind numarul de contact furnizat in timpul procesului de plasare a unei comenzi.
Plasarea unei comenzi pe site este conditionata de acceptarea Termenelor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu o parte din acestea, nu trebuie sa continuati cu plasarea comenzii.
Fiecare comanda făcută de către Client este confirmată – vom trimite un email, informand clientul ca am primit comanda plasata.
Factura pentru comanda plasata se va emite in momentul accepatrii produsului livrat si efectuarea platii.
Pentru toate comenzile plasate, beneficiarul trebuie sa plateasca tarifele afisate pe site-ul nostru la momentul selectarii produselor. In cazul in care aceste tarife se schimba intre data rezervarii si data livrarii, acest fapt nu va influenta in niciun fel comanda deja plasata.

4. Serviciile noastre

Magazinul livreaza comenzile în termen de 2-7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii
În cazul în care există probleme in livrarea comenzii, Clienții vor fi informați imediat cu privire la acest aspect. Prin livrarea comenzii se intelege trimiterea bunurilor clientului.
Livrările în cadrul UE sunt realizate de către un serviciu de curierat, în afara UE de către un serviciu de curierat și poștă.
Magazinul nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea bunurilor de către compania de curierat.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Pop Up Koncept, acestea fiind cu titlu de prezentare.
Pop Up Koncept poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri: invalidarea tranzactiei de incasare a contravalorii comenzii; datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte, activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Pop Up Koncept si/sau partenerilor acestuia, fara nicio justificare.
Pe site-ul www.narativo.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.
Pop Up Koncept nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Conturile inactive vor fi anonimizate dupa o perioada de 24 luni, de la momentul la care utilizatorul s-a conectat ultima data la contul creat.
Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun (dar nu vor fi folosite in scopuri de marketing/vanzare)

5.Politica de confidentialitate

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate adoptata de www.narativo.ro. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii website-ului sau plasarii unei comenzi online.
Narativo.ro va respecta dreptul la confidentialitate si protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in scopul folosirii corespunzatoare a acestora.
Colectăm in general datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Datele ce vor fi salvate in baza noastra de date sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online catre magazinul virtual narativo.ro.
Din perspectiva Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare Regulamentul sau GDPR), Pop Up Koncept este Operator, in cea ce priveste datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti.
Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot fi folosite pentru a va identifica in mod direct sau indirect, individual sau impreuna cu alte informatii.
Scopul prelucrarii este: prestarea serviciilor in beneficiul d-voastra ( facturarea produselor achizitionate, onorarea comenzilor, solutionarea oricaror probleme privind produsele achizitionate) reclama, marketing, publicitate ( pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic, continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte pentru care ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale) comunicatii electronice.
Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
In ceea ce priveste datele dvs, beneficiati de urmatoarele drepturi:
 Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs personale;
 Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
 Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
 Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
 Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
 Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
 Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs, il puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
 Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.
Site-ul prestatorului utilizeaza, ca majoritatea website-urilor, cookies pentru a ajuta vizitatorii sa se bucure de o experienta mai buna de navigare. Acest site foloseste cookie pentru a oferi servicii mai bune utilizatorilor si pentru a le prezenta continut atractiv si util. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica de utilizare a cookie-urilor.
Prezenta clauza se completeaza cu Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibila pe site.

Promotiile de pe www.narativo.ro sunt pe termen limitat si nu se cumuleaza cu alte promotii active deja pe site sau cu alte vouchere/cupoane cadou.
In eventualitatea in care vindem sau instrainam intr-un alt mod o fractiune sau intregul nostru business catre o alta entitate, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.
Toate datele colectate sunt stocate si criptate dupa caz folosind metode avansate de securizare.
Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad superior de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra inainte de a ne fi transmisa noua (prin certificate SSL). In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Pentru o mai mare siguranta, in unele cazuri este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dvs. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

6.Plata si livrarea

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.narativo.ro are valoare contractuala.
Livrarea produselor se face prin companii specializate de curierat. Cheltuielile de transport le suporta clientul, insa vor fi specificate in factura finala, afisata dupa plasarea comenzii sau in contul dvs. Livrarea se va realiza in intervalul 2-14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de Sambata si Duminica, precum si sarbatorile legale.
Eventualele intarzieri ale curierului pot aparea daca pe traseu apar probleme (inundatii, ninsori etc) sau daca zona de livrare este pe o ruta exterioara zonei de acoperire a curierului. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dvs. Sambata si Duminica nu se fac livrari. Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila.
Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna de zile, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.
Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari.
Clientul este de acord ca plata serviciului se efectueze prin virament bancar sau ramburs impreuna cu toate tarifele de procesare a comenzii.
Autorizarea platii se face de catre banca, iar prestatorul nu este responsabil de eventualele erori ce pot sa apara in procesarea acestora.
Pentru platile efectuate in alte valute decat in ron, clientii vor suporta comisioanele percepute de bancile emitente, precum si orice diferenta rezultata din schimbul valutar efectuat.
In cazul platilor online comanda va fi onorata dupa ce plata este vizibila in contul prestatorului, emitandu-se in acest sens factura fiscala.

7.Litigii

Prin folosirea site-ului www.narativo.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu „Termenele si conditiile de utilizare”. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Pup Up Koncept se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in localitatea Cluj Napoca, acolo unde are sediu Pup Up Koncept in conformitate cu legile romane in vigoare. .

8.Responsabilitati privind produsele

Materialele mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
www.narativo.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.narativo.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele efectiv livrate pot diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc..
Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor www.narativo.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.narativo.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Comenzile plasate pe www.narativo.ro vor fi ulterior confirmate telefonic
Preturile produselor pot fi modificate. Daca exista comenzi in curs de desfasurare se va respecta pretul de comanda sau dupa informarea telefonica a clientului despre noul pret, acesta poate sau nu sa pastreze comanda.
In cazul in care sesizati probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact@narativo.ro

9.Returul comenzii

Puteti anula o comanda pana la momentul efectuarii platii prin virament bancar. Ulterior acelui moment comanda nu mai poate fi anulata.
In masura in care, ulterior livrarii produsului, clientul nu mai doreste acest produs, se poate proceda la returul acestuia, sub conditia ca returul sa se realizeze intr-un interval de maxim 14 zile de la momentul achizitionarii.
Conform OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor. Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014. Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@narativo.ro.
Nu pot fi returnate produsele care au facut obiectul unei comenzi speciale, au fost distinct personalizate la cererea clientului, au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client), prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura, au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre, sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare.
Clientul este obligat să trimită ambalajul cu produsul si dovada care să ateste achiziționarea produsului (chitanță sau factură) cu acelasi curier în termen de 14 zile calendaristice de la data cumpărării. Sumele vor fi restituite intr-un interval de 10 zile lucratoare, in contul indicat de client. Rambursarea este posibila numai in cazul in care toate cerintele prevazute in acesti termeni si conditii au fost indeplinite.

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator.
In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului.

10.Dispozitii finale

Pop Up Koncept isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.narativo.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Pop Up Koncept nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.narativo.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a Pop Up Koncept.

11. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul campaniei promotionale este POP UP KONCEPT SRL, cu sediul social în Cluj Napoca, Calea Baciului Nr. 47, judetul Cluj, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj Napoca, sub nr J12/3122/2017, CUI 37669781, atribut fiscal RO, cont bancar RO61CECECJ0130RON0910156 deschis la CEC Bank (denumită în cele ce urmează „Organizator”), reprezentată legal prin doamna Pitea Denisa, în calitate de Administrator.

Campania promotionala se va desfășura cu respectarea prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”), care este obligatoriu pentru toți participanții. Orice persoană care participă la aceasta campanie promotionala este de acord cu prevederile prezentului Regulament. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

SECȚIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Campania promotionala este organizată în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, cu toate modificarile si completarile ulterioare.

SECŢIUNEA 3. LOCUL DE DESFĂŞURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Aceasta campanie promoțională se desfășoară pe site-ul online www.narativo.ro.

SECŢIUNEA 4. DURATA CAMPANIEI PROMOȚIONALE

Campania promotionala se desfășoară in perioada 24.11.2021-31.03.2022.

SECŢIUNEA 5. PERSOANELE PARTICIPANTE LA CAMPANIA PROMOȚIONALĂ

Poate participa la prezenta campanie orice persoană, indiferent de locul situării
domiciliului, prin achiziția a doua produse marcate ca set cadou facand parte din campanie, pe site-ul online www.narativo.ro. Pentru evitarea oricărui dubiu, produsele avute în vedere în cadrul acestei secțiuni sunt incluse în Anexa nr. 1 a acestui Regulament, produsele fiind semnalizate pe site-ul online www.narativo.ro.

De asemenea, pentru participarea la campania promotionala, achiziția acestor produse trebuie sa aibă loc în perioada 24.11.2021-31.03.2022.

SECŢIUNEA 6. MODUL DE DESFĂŞURARE AL CAMPANIEI

In perioada 24.11.2021-31.03.2022, orice persoana poate sa achizitioneze, de pe site-ul online www.narativo.ro, produsele semnalizate ca facand parte din Campania promotionala beneficiind de urmatoarele reduceri:

-pentru pernele decorative patrate 0.4×0.4m, model Ice Cream 4 si Brush 2 la pretul de 59 ron/bucata – setul cadou 1 va fi de 89 ron  ( 59 +59 =118 ron, clientul plateste 89 ron)

– pentru pernele decorative patrate 0.4×0.4m,  model Palm 6 si Magnolia Mix 5 la pretul de 59 ron/bucata – setul cadou 2 va fi de 89 ron  ( 59 +59 =118 ron, clientul plateste 89 ron)

-pentru pernele decorative copii model luna Superheroes 8  si  nor Superheroes 6 la pretul de 79 ron/bucata – setul cadou 3 va fi de 89 ron  ( 79 +79 =158 ron, clientul plateste 89 ron)

– pentru pernele decorative copii model luna Unicorns 1  si  nor Unicorns 2 la pretul de 79 ron/bucata – setul cadou 4 va fi de 89 ron  ( 79 +79 =158 ron, clientul plateste 89 ron)

– pentru geanta cosmetica femei model Palm 6 si geanta cosmetica barbati model Splash 2 la pretul de 69 ron/bucata – setul cadou 5 va fi de 89 ron  ( 69 +69 =138 ron, clientul plateste 89 ron)

– pentru geanta cosmetica femei model Crazy 8 si geanta cosmetica barbati model Brush 2 la pretul de 69 ron/bucata – setul cadou 6 va fi de 89 ron  ( 69 +69 =138 ron, clientul plateste 89 ron)

– pentru pernele de calatorie copii model Superheroes 6  si  Superheroes 8  la pretul de 79 ron/bucata – setul cadou 7 va fi de 89 ron  ( 79 +79 =158 ron, clientul plateste 89 ron)

– pentru pernele de calatorie copii model Unicorns 1  si   Unicorns 2 la pretul de 79 ron/bucata – setul cadou 8 va fi de 89 ron  ( 79 +79 =158 ron, clientul plateste 89 ron)

Acordarea reducerii se realizează direct pe factură pentru achizițiile online. Factura va conține direct prețul redus al produselor aflate în campanie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant la Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

  1. Condiții de acordare:

Pentru a putea participa la campania promotionala, Clientul trebuie să achiziționeze obligatoriu 2 produse sub forma unui set cadou, ce fac obiectul campaniei (menționate in Anexa nr. 1 a acestui Regulament) în perioada 24.11.2021-31.03.2022, pe site-ul online www.narativo.ro

  1. Returnare produse:

Pentru achizițiile din stand politica de retur este disponibilă la acest link:   https://narativo.ro/termeni-si-conditii/?v=2234edcdf621#raspuns3

SECŢIUNEA 7. ACORDAREA REDUCERII

Acordarea reducerii se realizează direct pe factură pentru achizițiile online. Factura va conține direct prețul redus al produselor aflate în campanie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant la Campanie care, prin
comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

SECTIUNEA 8. ALTERNATIVELE PROMOTIEI

Clienții care beneficiază de promotie nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani și nici nu pot solicita modificarea parametrilor de acordare a Reducerii.

SECŢIUNEA 9. TAXE

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

SECŢIUNEA 10. DIVERSE

În cazul oricărei fraude, neînțelegeri sau dispute care pot apărea în orice moment cu privire la desfășurarea acestei campanii promotionale, POP UP KONCEPT SRL își rezervă dreptul de a lua toate măsurile legale considerate oportune.

SECŢIUNEA 11. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Prin participarea la prezenta campanie, Clienții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament. Pentru întrebări legate de campania promotionala, Clienții pot solicita detalii direct in standul Narativo din complexul comercial VIVO! Cluj Napoca sau la numarul de telefon 0364101321, număr cu tarif normal, de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00, (exceptând sărbătorile legale) pe perioada campaniei promoționale sau poate fi vizualizat pe www.narativo.ro, începând cu data de 24.11.2021 și până la data de 31.03.2022,  unde vor primi toate informațiile legate de prezenta campanie promotionala.

SECTIUNEA 12. ÎNCETAREA CAMPANIEI PROMOȚIONALE

Prezenta campanie promotionala poate înceta înainte de termen (i.e. 31.03.2022) numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta campanie promotionala.

Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa și a cărui apariție îl pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament. Dacă o situație de forță majora împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1082 și 1083 Cod civil. Organizatorul, dacă invocă forță majoră, este obligat să comunice Clienților la campanie existența acesteia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră.

SECTIUNEA 13. LITIGII ȘI LEGEA APLICABILĂ

Eventualele litigii apărute între Organizator și Clienti la prezenta campanie promotionala se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. Legea aplicabilă este legea română.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

                                                                                          

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul campaniei promotionale este POP UP KONCEPT SRL, cu sediul social în Cluj Napoca, Calea Baciului Nr. 47, judetul Cluj, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj Napoca, sub nr J12/3122/2017, CUI 37669781, atribut fiscal RO, cont bancar RO61CECECJ0130RON0910156 deschis la CEC Bank (denumită în cele ce urmează „Organizator”), reprezentată legal prin doamna Pitea Denisa, în calitate de Administrator.

Campania promotionala se va desfășura cu respectarea prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”), care este obligatoriu pentru toți participanții. Orice persoană care participă la aceasta campanie promotionala este de acord cu prevederile prezentului Regulament. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

 

SECȚIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Campania promotionala este organizată în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, cu toate modificarile si completarile ulterioare.

SECŢIUNEA 3. LOCUL DE DESFĂŞURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Aceasta campanie promoțională se desfășoară pe site-ul online www.narativo.ro si este promovata pe pagina de facebook Narativo.

SECŢIUNEA 4. DURATA CAMPANIEI PROMOȚIONALE

Campania promotionala se desfășoară in perioada 01.02.2022-28.02.2021.

SECŢIUNEA 5. PERSOANELE PARTICIPANTE LA CAMPANIA PROMOȚIONALĂ

Poate participa la prezenta campanie orice persoană, indiferent de locul situării
domiciliului, prin achiziția a doua produse din categoria Colanti, de
pe site-ul online www.narativo.ro. Pentru evitarea oricărui dubiu, produsele avute în vedere în cadrul acestei secțiuni sunt semnalizate pe site-ul online www.narativo.ro.

De asemenea, pentru participarea la campania promotionala, achiziția acestor produse trebuie sa aibă loc în perioada 01.02.2022-28.02.2021.

 

 

 

 SECŢIUNEA 6. MODUL DE DESFĂŞURARE AL CAMPANIEI

In perioada 01.02.2022-28.02.2021, orice persoana poate sa achizitioneze, de pe site-ul online www.narativo.ro, oricare doua produse din categoria Colanti si la a cea de-a doua pereche de colanti achizitionata, pe aceeasi factura,  se acorda Discount de 50% reducere din pretul celui de-al doilea produs („Reducerea”). Pentru a beneficia de reducere se foloseste codul 50WITHLOVE  la finalizarea comenzii online.

Reducerea  nu se poate cumula cu alte oferte/campanii promoționale valabile pe platforma online www.narativo.ro.

 

1. Condiții de acordare:

 Pentru a putea participa la campania promotionala, Clientul trebuie să achiziționeze obligatoriu 2 produse din categoria Colanti, pe aceeasi factura, în perioada 01.02.2022-28.02.2021, pe site-ul online www.narativo.ro

2. Returnare produse:

Pentru achizițiile din stand politica de retur este disponibilă la acest link:   https://narativo.ro/termeni-si-conditii/?v=2234edcdf621#raspuns3

 

SECŢIUNEA 7. ACORDAREA REDUCERII

Acordarea reducerii se realizează direct pe factură. Factura va conține cele 2 produse, iar pentru cel de-al doilea produs se va acorda reducerea sub forma de Discount de 50% din pretul celui de-al doilea produs. Pentru a beneficia de reducere se foloseste codul 50WITHLOVE  la finalizarea comenzii online.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant la Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

SECTIUNEA 8. ALTERNATIVELE PROMOTIEI

Clienții care beneficiază de promotie nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani și nici nu pot solicita modificarea parametrilor de acordare a Reducerii.

SECŢIUNEA 9. TAXE

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

 

 

 

SECŢIUNEA 10. DIVERSE

În cazul oricărei fraude, neînțelegeri sau dispute care pot apărea în orice moment cu privire la desfășurarea acestei campanii promotionale, POP UP KONCEPT SRL își rezervă dreptul de a lua toate măsurile legale considerate oportune.

SECŢIUNEA 11. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Prin participarea la prezenta campanie, Clienții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament. Pentru întrebări legate de campania promotionala, Clienții pot solicita detalii la numarul de telefon 0364101321, număr cu tarif normal, de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00, (exceptând sărbătorile legale) pe perioada campaniei promoționale sau poate fi vizualizat pe www.narativo.ro, începând cu data de 01.02.2022 și până la data de 28.02.2022,  unde vor primi toate informațiile legate de prezenta campanie promotionala.

SECTIUNEA 12. ÎNCETAREA CAMPANIEI PROMOȚIONALE

 Prezenta campanie promotionala poate înceta înainte de termen (i.e. 28.02.2022) numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta campanie promotionala.

Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa și a cărui apariție îl pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament. Dacă o situație de forță majora împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1082 și 1083 Cod civil. Organizatorul, dacă invocă forță majoră, este obligat să comunice Clienților la campanie existența acesteia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII ȘI LEGEA APLICABILĂ

Eventualele litigii apărute între Organizator și Clienti la prezenta campanie promotionala se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. Legea aplicabilă este legea română.